Bezoek

_EEN UNIEKE AFSPRAAK MET DE GESCHIEDENIS. JE WANDELT ER VIA LOOPGRAVEN EN BUNKERS DOOR TWEE WERELDOORLOGEN.

Large

Gelegen onmiddellijk aan de zee, gedeeltelijk in beschermd duinengebied en met een oppervlakte van bijna 50 hectaren, biedt Raversyde jou een unieke combinatie van cultuurhistorie en natuurrecreatie met als topattractie de Atlantikwall. Een aansluitend bezoek aan de archeologische site en museum ANNO 1465 en een wandeling in het Natuurpark maken de uitstap compleet. 

_De Atlantikwall kan niet bezocht worden door rolstoelgebruikers omwille van de aard van de site.

> OMWILLE VAN RESTAURATIEWERKEN EN HERINRICHTING IS  DE BATTERIJ AACHEN ( Atlantikwall, WO I GEDEELTE) NIET TOEGANKELIJK IN 2017 <

 Informatie (openingsuren, tarieven, ...)

_Honden zijn niet toegelaten in de gebouwen, ook niet op de Openluchtattracties Atlantikwall en ANNO 1465. In het Natuurpark kan men wandelen met de hond aan de leiband, er is ook een loopweide voorzien.

 

Nieuwe App voor Raversyde Atlantikwall.

_Via ‘Raversyde Atlantikwall’ ontdekt de bezoeker spelenderwijs de geschiedenis van de bunkers en loopgraven op de Atlantikwall die door acteur Jonas Van Thielen, bekend van de Eén-reeks ‘Ten Oorlog’ toegelicht wordt. Deze app werd uitgewerkt in het kader van het Europees Interreg IVA-project ‘WW2 Heritage’.