Wedstrijd 20 jaar ANN0 1465

Date
01/07/20 - 30/09/20
Location
ANNO 1465

Laat je gaan met stift, kleurpotloden en verf!

Wist je dat er in Raversyde vijfhonderd jaar geleden vissers woonden? Ze leefden in het middeleeuws vissersdorp Walraversijde. Dit jaar vieren de middeleeuwse huisjes en het museum ANNO 1465 hun twintigste verjaardag! Doe mee aan de kleurwedstrijd en win een ridder- of jonkvrouwkostuum of leuke speelset. Bovendien mag je Raversyde gratis bezoeken met heel je gezin. 

Voorwaarden
1)    Download hieronder de kleurplaat en druk die af of haal je plaat in Raversyde of op de toeristische diensten in Veurne, Koksijde, Oostduinkerke, Nieuwpoort, Westende, Middelkerke, Oostende, Bredene, De Haan en Wenduine. Ook in Centerparcs De Haan en Oostduinkerke kan je de kleurplaat afhalen.
2)    Laat je gaan met stift, kleurpotloden en verf
3)    Mail je kleurplaat naar [email protected] Afgeven of opsturen kan ook (Nieuwpoortsesteenweg 636, 8400 Oostende). 
4)    Vergeet je naam, leeftijd en mailadres niet te noteren op de kleurplaat! Deze gegevens hebben we nodig om de winnaars te contacteren en bekend te maken.
5)    Per leeftijdscategorie is er één prijs. De leeftijdscategorieën zijn: 3-5 jaar, 6-8 jaar en 9-12 jaar.
6)    Ben je tussen 3 en 8 jaar? Dan maak je kans op een ridder- of jonkvrouw kostuum.  Ben je ouder dan 8 jaar? Je  kan een leuke speelset winnen. Bovendien win je gratis tickets voor een bezoek aan Raversyde met je gezin.
7)    De jury kiest de mooiste kunstwerkjes. De jury bestaat uit Joris Thys (illustrator), Fien Leerman (communicatieverantwoordelijke Raversyde) en Sarah Goderis (publiekswerker Raversyde).
8)    Inzenden kan tot en met woensdag 30 september 2020

Doe mee aan de kleurwedstrijd en win!