Klasbakkendag

Klasbakkendag op 10 mei - Save the Date
Ben jij een echte klasbak? Dan is het educatief aanbod van de Provincie iets voor jou.
Laat je op de Klasbakkendag inspireren door een waaier aan workshops, een standenmarkt en als kers op de taart is er de lezing van motivatiepsycholoog Maarten Vansteenkiste over mo(e)tivatie in de klas! Dit alles gaat door in het Huis van de Voeding in Roeselare.

Hou zeker de klasbakkennieuwsbrief in de gaten voor meer info.

Woensdag 10 mei 2023 organiseert de Provincie West-Vlaanderen de Klasbakkendag voor leerkrachten BaO en SO in het Huis van de Voeding in Roeselare.

Je kiest zelf of je de hele of een halve dag aansluit. Onafhankelijk van je keuze kan je er boeiende workshops combineren met de inspirerende standenmarkt. Onze topkeynote Maarten Vansteenkiste ontvangen we net na de middag, zodat je deze kan meepikken als afsluit, tussendoortje of start van je deelname.

  • Voormiddag en/of namiddag: een waaier aan boeiende workshops vanuit het provinciaal educatief aanbod. Je kiest zelf vooraf welke en hoeveel workshops je combineert.
  • Middag: gratis lunch met een verrassingsattentie voor elke deelnemer en ruimte voor een bezoek aan de inspirerende standenmarkt met lesmaterialen, workshops en uitstappen voor jouw klas.
  • Net na de middag: keynote Maarten Vansteenkiste verruimt je blik op motiveren.