Individuele bezoekers

ATLANTIKWALL en ANNO 1465 zijn gesloten tot 12 maart 2022. Het Natuurpark is het hele jaar door open.

Naar jaarlijkse gewoonte benutten we de winterperiode om alles terug in orde te brengen voor het volgende jaar. Een site als ATLANTIKWALL (en de collectie) vergt heel wat onderhoudswerk. De grotere werken kunnen we nu met de hele ploeg aanpakken. Ondertussen worden de activiteiten en tentoonstellingen voor het komende jaar op punt gezet.

Geniet van een mooie wandeling in het Natuurpark
Je passeert er langs de gratis fototentoonstelling #BUNKERZOOM en je kan op fotozoektocht. Ook het “Kustpanorama” langs de Duinenweg, aan de buitenmuur van ATLANTIKWALL, is de moeite waard. 
Of ga je mee "Op Tijdreis" en zoek de 9 buitengewone bewoners van RAVERSYDE. Naast het bezoekerscentrum ANNO 1465, op weg naar cafetaria Walrave, vind je kastjes met een plan.
Ontdek het gloednieuwe speelbos Testerep, een nieuwe natuurspeelzone met o.a. speeltunnels, een imposante troon, grachtpaden, een Middeleeuwse schuilplaats en mysterieuze houten figuren.

In het Natuurpark kan men wandelen met de hond aan de leiband; er is ook een loopweide voorzien.

Team Raversyde
Volg ons ook op Facebook

  • ATLANTIKWALL: € 8
  • Reductie: € 6
  • De toegang is gratis voor kinderen jonger dan 13 jaar die begeleid worden door een ouder of grootouder.

Een aantal kaarten geven gratis toegang.
ICOM / Begeleiders van personen met een beperking / Riebedebie-paspoort / OKV / Uitpas (15 punten) / Paspartoe (15 punten) / Educpass / Lerarenkaart / Perskaart / Gidsenkaart / Lidkaart Sociale Dienst Provincie West-Vlaanderen / Iedereen Verdient Vakantie.
Gelieve bij aankomst de kaart voor te leggen.

Toegankelijkheid:

Batterij Aachen (WO I) is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en buggy’s. Breng een draagzak mee voor Batterij Saltzwedel-neu (WO II) of vraag er eentje aan de balie.

Cafetaria “Walrave” is open, picknicken kan op de daarvoor voorziene plaatsen op de parking bij het bezoekerscentrum en op het pleintje voor de ingang van Atlantikwall.

Honden zijn niet toegelaten op ATLANTIKWALL, met uitzondering van geleidehonden. In het NATUURPARK kan men wandelen met de hond aan de leiband; er is ook een loopweide voorzien.

Coronamaatregelen:

  • Omwille van de coronamaatregelen zijn niet alle bunkers op Atlantikwall toegankelijk.