Individuele bezoekers

Beste bezoeker,

We zijn blij om je in Raversyde te mogen verwelkomen.
We houden uiteraard rekening met de verschillende maatregelen die de Nationale Veiligheidsraad voorschrijft. We houden deze nauwgezet bij zodat elke bezoeker (en medewerker) in alle veiligheid kan genieten van het boeiende en unieke Raversyde. 
Volgens de recente maatregelen die de Nationale Veiligheidsraad voorschrijft moeten tickets niet meer verplicht op voorhand gereserveerd worden. We raden het wel aan.

We zijn open tot en met 11 november.

  • ATLANTIKWALL: € 6
  • ANNO 1465: € 5
  • Combiticket: € 8
  • De toegang is gratis voor kinderen jonger dan 13 jaar die begeleid worden door een ouder of grootouder.

Een aantal kaarten geven gratis toegang.
ICOM / Begeleiders van personen met een beperking / Riebedebie-paspoort / OKV / Uitpas (15 punten) / Paspartoe (15 punten) / Educpass / Lerarenkaart / Perskaart / Gidsenkaart / Lidkaart Sociale Dienst Provincie West-Vlaanderen / Iedereen Verdient Vakantie.
Gelieve bij aankomst de kaart voor te leggen.

Toegankelijkheid:

ANNO 1465 is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Op de Atlantikwall zijn de inkomhal en Batterij Aachen (WO I) toegankelijk voor rolstoelgebruikers, mits begeleiding. Batterij Saltzwedel-neu (WO II) is niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
Families met kleine kinderen nemen best een draagzak mee, want op de Atlantikwall zijn er veel trappen.

Cafetaria “Walrave” is open, picknicken kan op de daarvoor voorziene plaatsen op de parking bij het bezoekerscentrum en op het pleintje voor de ingang van Atlantikwall.

Honden zijn niet toegelaten op ATLANTIKWALL en in ANNO 1465, met uitzondering van geleidehonden. In het NATUURPARK kan men wandelen met de hond aan de leiband; er is ook een loopweide voorzien.

Coronamaatregelen:

  • Omwille van de coronamaatregelen zijn niet alle bunkers op Atlantikwall toegankelijk.