Tickets

ATLANTIKWALL RAVERSYDE is in winterstop tot 11 maart 2023
Naar jaarlijkse gewoonte benutten we de winterperiode om alles terug in orde te brengen voor het volgende jaar. Een site als ATLANTIKWALL RAVERSYDE vergt heel wat onderhoudswerk. Ondertussen worden ook de activiteiten en tentoonstellingen voor het komende jaar op punt gezet.

Het park in het provinciedomein Atlantikwall Raversyde is het hele jaar door toegankelijk.

INDIVIDUELE BEZOEKERS

  • Atlantikwall Raversyde: € 8
  • Reductie: € 6
  • Audiogids inbegrepen

De toegang is gratis voor kinderen jonger dan 13 jaar die begeleid worden door een ouder of grootouder.

De passen die recht geven op gratis toegang:

Perskaart - Lerarenkaart - Educpass - Riebedebie-paspoort - Erfgoed Vlaanderen - OKV - VMV - ICOM - Gidsenkaart - Kaart of bon sociale dienst provincie West-Vlaanderen - Betrokken diensten Vlaamse overheid - Belgische militairen in groepsverband - Iedereen verdient vakantie (vroeger Vakantieparticipatie).

De passen die recht geven op de gewone reductietarieven:

Reiskaarten gebruikers openbaar vervoer - Kustpas - European Disability Card - Davidsfonds - Willemsfonds - Studentenkaarten - PASAR - Govaka - OKRA - Gezinsbond - KWB eensgezind - Vakantiegenoegens - Passie (BHS promotions) - Kaart Open Monumenten - Individuele militairen (op vertoon van kaart of attest).

De pas die recht geeft op de schooltarieven:

Activiteitenpas voor jeugdverenigingen van Oostende.

Speciale tarieven:

De Uitpas-Oostende met toepassing van het solidariteitsprincipe voor kansengroepen.

Gelieve bij aankomst de kaart voor te leggen.

Toegankelijkheid:
Batterij Aachen (WO I) is toegankelijk voor rolstoelgebruikers (mits begeleiding) en met buggy’s. Voor baby's breng je best een draagzak mee om Batterij Saltzwedel-neu (WO II) te bezoeken of vraag er eentje aan de balie.

Honden:
Honden zijn niet toegelaten in Atlantikwall Raversyde, met uitzondering van geleidehonden. In het park van het provinciedomein Atlantikwall Raversyde kan men wandelen met de hond aan de leiband; er is ook een loopweide voorzien.