FOTOWEDSTRIJD | BUNKERZOOM | ATLANTIKWALL EUROPE

Wie kent ze niet? De bunkers in het landschap, verborgen onder het zand of overwoekerd door de natuur. Ze refereren naar oorlog en zijn belangrijk erfgoed. Ze doen denken aan moderne architectuur of aan ‘prachtige’ ruïnes. Soms zijn ze drager van graffiti of het onderwerp van Urbexfotografie. Er wordt in en rond gespeeld en kunstenaars gaan ermee aan de slag.

Fotowedstrijd Bunkerzoom 2020 - 202 liep van 16 december 2020 tot 31 maart 2021

Hou je van fotografie of vind je bunkers de max, neem dan deel aan de Atlantikwall Europe fotowedstrijd ‘Bunkerzoom’. Ga op zoek naar verborgen exemplaren in heel Europa en breng dit bunkererfgoed op jouw manier in beeld. Post je foto op Facebook of Instagram met de hashtags #bunkerzoom #atlantikwalleurope en #europeforculture. Lees zeker het reglement na voor je deelneemt. Je vindt deze op de websites www.atlantikwalleurope.eu en www.raversyde.be.
 
Je werk wordt beoordeeld door een professionele jury. De top 5 wint een Go Pro Hero Black 9. In 2021 schittert je foto mogelijk in een fototentoonstelling op provinciedomein Atlantikwall Raversyde (Oostende, België), en in een postkaartenpublicatie, verpakt in een exclusieve hoes. Ook in Frankrijk (Normandië) en Nederland prijkt je foto in een tentoonstelling. 
 
Bunkerzoom wordt mede gesubsidieerd door het Creative Europe programma van de Europese Unie.

FOTOWEDSTRIJD | BUNKERZOOM | ATLANTIKWALL EUROPE